Praktische info

Praktijk
Houd voor een afspraak rekening met een gemiddelde wachttijd van 4 tot 6 weken.
Parkeren is goed mogelijk in de straat ‘Morielje’. Daarna is het nog een aantal minuten lopen naar de praktijk. Op de begane grond, naast de trap en via de schuurdeur, kom je binnen in de praktijk. Hier zal ik je van harte welkom heten!

Annuleren afspraak
Kan je door omstandigheden niet op de gemaakte afspraak komen of wil je de afspraak annuleren? Je kunt kosteloos tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch of per e-mail afzeggen of verzetten.

Tarieven 2024 (inclusief btw) 
Intake en eerste consult: € 100,- inclusief Vegatest en Bodyscan. Duur 90 minuten*.  

Vervolgconsult: € 80,- inclusief Vegatest en Bodyscan. Duur 60 minuten*.  

Kinderconsult t/m 12 jaar: € 70,- inclusief Vegatest en Bodyscan. Duur 60 minuten*.      

* Consult is exclusief een energetisch middel (druppels of korrels): € 15,-  
* De bodyscan is inclusief toelichting en advies. 

NB: Voor consulten die uitlopen wordt extra tijd in rekening gebracht worden tegen het geldende uurtarief. 

In het algemeen is mijn ervaring dat gemiddeld drie sessies nodig zijn om een optimaal resultaat te halen. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van de complexiteit van de klachten.

Betaalmethoden
Gaarne de betaling na het consult binnen 14 dagen voldoen. Het bedrag kun je bij voorkeur via een betaalverzoek of per pin voldoen. Een factuur is ook mogelijk, maar dit is niet standaard. Je kunt dit aangeven.  

Vergoedingen
Het consult wordt helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Ik heb hier bewust voor gekozen vanwege de administratieve lasten en plichten welke opgelegd worden door de zorgverzekeraars. Dit gaat ten koste van de behandeltijd. Daarnaast hebben de meeste zorgverzekeraars de dekking van alternatieve geneeswijzen uit het aanvullend pakket geschrapt.

WKKGZ
Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg worden gesteld. Ook Praktijk voor Natuurgeneeskunde Frank Bruinink voldoet aan deze eisen en is geregistreerd bij een onafhankelijke klachten- en geschilleninstantie, het NIBIG.

Privacyverklaring
Sinds 25 mei 2018 is de privacywetgeving vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Praktijk voor Natuurgeneeskunde Frank Bruinink gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met je persoonsgegevens. Als je gebruik maakt van de diensten van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Frank Bruinink dan zijn gegevens van je nodig. Die verstrek je via de telefoon (bijvoorbeeld bij het maken van een afspraak), via de mail of tijdens een consult. Onderstaand vind je de volledige privacyverklaring van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Frank Bruinink.