Reviews

Let op: per 1 juli a.s. sluit ik mijn praktijk definitief en neem ik de tijd en ruimte welke nieuwe richting in de complementaire geneeskunde voor mij open gaat.

“Frank is deskundig en bekwaam. Met veel geduld weet hij haarfijn de oorzaak van de klacht op te sporen. Heel intrigerend om te ervaren hoe hij te werk gaat. Ik ben al een paar keer door Frank behandeld. Door zijn methode en adviezen was ik steeds weer snel van de klachten af. Ik raad iedereen aan om bij Frank een afspraak te maken.
Bij Frank ben je in goede handen.”“Inmiddels is de praktijk van Frank Bruinink me vertrouwd geworden vanwege zijn pijnloze, natuurgeneeskundige consulten. Ik vind Frank een prettige therapeut.

Hij is betrouwbaar en kundig.”“Zo waardevol wat Frank doet. Uiterst zorgvuldig op het proces en aandachtig voor de mens. Ik ben ontzettend geholpen met de werkwijze van Frank en voel me fitter en fris. Aanrader!”


“Ik merkte dat er blijvend sluimerende klachten aanwezig waren en Frank heeft mij op deskundige wijze hierbij kunnen helpen om erachter te komen dat een metaal vergiftiging zich in mijn lichaam had verstopt. Frank maakt hierbij gebruik van bioresonantie en neemt alle tijd om de geblokkeerde energie op te sporen en los te maken. Bijzonder om te mogen ervaren dat de balans in mijn lichaam zich weer heeft mogen herstellen en mijn energie niveau zich positief heeft hersteld. Ik heb het als zeer fijn ervaren dat Frank zoveel rust uitstraalt en alle tijd neemt om naar mij als mens te kijken en te luisteren”.


“Bij Frank voel je je warm welkom en veilig. Voor een aantal klachten kwam ik bij hem. Tijdens het uitmeten geeft Frank je een vertrouwd gevoel en voelde ik me erg comfortabel. Vanuit het uitmeten kreeg ik een hoop inzichten en gaf Frank ook tips mee. In de periode dat ik de middelen gebruikte voelde ik al snel dat mijn lichaam iets aan het veranderen en aan het in balans brengen was. Wat ik erg fijn vond was dat als ik ergens tegen aan liep of vragen had Frank hiervoor beschikbaar was en we de hoeveelheid iets konden afstemmen. Ik merk echt verschil! De klachten waar ik voor kwam zijn weg. Zo fijn! Nu kom ik graag nog bij Frank om mezelf preventief te ondersteunen zodat ik mezelf fit en in balans blijf voelen”.


Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar tot op de dag van vandaag heeft onze dochter geen koortslip meer gehad! Het is bijna ongelooflijk! Heel blij mee“!


“Al 25 jaar ernstige hooikoorts. En dan bedoel ik echt; niet te doen hooikoorts. Soms prednison nodig, omdat geen enkel allergietabletje helpt. Sinds ik bij Frank ben geweest heb ik nergens meer last van en slik ik helemaal niets meer. Hoe fijn is dit!”


Frank heeft bij mij een aantal totaal niet verwachte disbalansen in mijn lichaam opgespoord en weggewerkt. Wat opvalt is dat hij op een hele secure manier werkt en alle aandacht voor je heeft. De rust die hij naast zijn kundigheid uitstraalt, heb ik als zeer positief ervaren en daardoor zijn het fijne en waardevolle behandelingen voor mij geweest. 
Frank, bedankt!